hotness 0
News

Total War: Rome II krijgt Collector's Edition, releasedate en pre-order bonus

Gepost door

SEGA heeft vandaag aangekondigd dat Total War: Rome 2, welke ze hebben opgekocht van de THQ-veiling, een Collector's Edition zal gaan krijgen. Tevens maakte de Japanners de releasedate bekend, evenals het feit dat er een pre-order bonus zal zijn.

Total War: Rome 2 zal vanaf 3 september 2013 in onze winkelschappen te vinden. Spelers die de game gereserveerd hebben zullen de eerste DLC, Greek States Culture Pack, gratis bij aankoop ontvangen. Deze DLC voegt drie speelbare factie toe, te weten Epirus, Athene en Sparta. Met name de Spartanen moeten voor behoorlijk wat leven in de brouwerij gaan zorgen.

De Collector's Edition zelf zal duidelijk in het Romeinse thema blijven. In de doos zul je namelijk het volgende vinden:

  • Een steelcase met daarin de game. De steelcase zal een uniek Romeins cijfer bevatten om aan te tonen welk van de 22.000 gemaakte exemplaren jij hebt.
  • Een kunstivoren Tabula-set met fiches in een juten zak. Tabula is de voorloper van Backgammon. Het spelbord is de doos van de Collector's Edition zelf.
  • Drie kunstinvoren dobbelstenen die gebaseerd zijn op de dobbelstenen die archeologen gevonden hebben. Te gebruiken in vele authentieke Romeinse spellen.
  • Total War: PUNIC cards. Een 58-delige speelkaartenset, met spelbord in de doos.
  • Een kaart van de Total War: Rome 2 wereld op een linnen canvas.
  • Een zelf in elkaar te zetten Romeinse Onager met de afmetingen 26 x 12 x 12 centimeter. Ook wel de belegeringskatapult genoemd. Gemaakt van verweerd hout en staal. De onager is niet alleen tot in detail nagemaakt, maar bovendien ook nog volledig functioneel.



 

0 reacties op "Total War: Rome II krijgt Collector's Edition, releasedate en pre-order bonus"