Tricky Towers krijgt een fysieke Collector's Edition

Tricky Towers
02/08/2016
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4

Soms kan een heel simpel concept een verdraaid leuk spelletje opleveren. Weirdbeard kwam in 2016 met de game Tricky Towers, waarbij je tetromino’s (beter bekend als de Tetrisblokjes) moet stapelen zonder dat je toren omvalt. Niks mis met verdraaid leuke spelletjes. Klein pluspuntje voor de verzamelaars onder ons, dit geinige tussendoortje komt nu ook in een fysieke vorm gelimiteerd naar de Switch.

Super Rare Games is een samenwerking aangegaan met Weirdbeard en zij brengen Tricky Towers: Collector’s Edition fysiek naar de Nintendo Switch. Wel moet er opgemerkt worden dat het gaat om een vrij gelimiteerde versie; er zullen slechts vierduizend exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn. Vanaf 28 mei is de game te pre-orderen op Super Rare Games voor € 36,27

De Collector's Edition bevat naast de game zelf ook de zes uitgebrachte DLC-pakketten – Gem Bricks, Candy Bricks, Holographic Bricks, Galaxy Bricks, Spirit Animal Pack en Indie Friends – en een sticker en trading card pack.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner