hotness 0
News

Troll breekt ontwikkelteam Dimension Drive

Gepost door

Heb je wel eens van Dimension Drive gehoord? Waarschijnlijk niet, want het is een van de vele games op Kickstarter die niet echt goed de aandacht wist te trekken. De game had dan hun doel ook bijna niet gehaald, en toen weer wel en toch weer niet.

Met enkele uren op de teller over en een tekort van bijna € 7000,- zag ontwikkelaar 2Awesome Studio opeens hun doel gehaald worden, toen ene Jonathan € 7000,- aan de Kickstarter-campagne toezegde. Zoals je mag verwachten was de studio in rep en roer en dolgelukkig dat het doel gehaald was. En toen kwam de klap. Kickstarter informeerde ze dat Jonathan een troll was die 31 minuten voor de eindstreep zijn donatie terugtrok en de studio in duigen achterliet.

''We weten eerlijk gezegd niet meer wat te zeggen. We zijn behoorlijk verbolgen in het team op dit moment. Om eerlijk te zien was de afgelopen nacht een achtbaan van emoties voor ons. In alle eerlijkheid was het een uitputtende maand voor ons. We hebben heel hard gewerkt om onze campagne een succes te maken en op dit moment zijn we sprakeloos, gedemotiveerd enz,'' aldus Alejandro Santiago van 2Awesome aan Kotaku.

Dat ze zich zo voelen is natuurlijk logisch. Je weet immers pas wat je mist als je het hebt gehad en om je droom zo in rook te zien gaan is vele malen erger dan wanneer je Kickstarter simpelweg nergens op uitloopt. En die teleurstelling proef je ook in hun Tweets.

 





0 reacties op "Troll breekt ontwikkelteam Dimension Drive"