hotness 0
News

Tropico 5 en Table Top Racing: World Tour zijn de PlayStation Plus games van mei

Gepost door

Het is weer bijna mei en dat betekent dat PlayStation Plus-bezitters volgende maand nieuwe games kunnen downloaden. Deze maand zijn dat Tropico 5 en Table Top Racing op de PlayStation 4.

Tropico 5 is een RTS die het leven minder serieus neemt. Na een PC release kwam de game ongeveer ene jaar geleden naar de PlayStation 4. Mocht je minder strategisch zijn ingesteld, dan is Table Top Racing: World Tour misschien wel wat voor je. In dit vervolg op het Vita-deel scheur je met speelgoedauto's over tafels en andere kleine circuits.

Gek genoeg krijgt de PlayStation 3 een screensaver genaamd LocoRoco Coccorecho!, maar gelukkig ook een volwaardige game in de vorm van de 2D actiegame van Capcom Bionic Commando: Rearmed 2.

De Vita krijgt Galaxy Switch Ultra, die tevens op de PlayStation 4 te downloaden is, en PSP-game God of War: Ghost of Sparta. Het is de tweede keer dat Sony een PlayStation Portable-game toevoegt, maar Ghost of Sparta ziet er nog meer dan prima uit op het iets grotere scherm van de Vita. Neem hieronder nog een kijkje naar de line-up:

 

  •     Tropico 5 (PS4)
  •     Table Top Racing: World Tour (PS4)
  •     Bionic Commando Rearmed 2 (PS3)
  •     LocoRoco Cocoreccho! (PS3)
  •     Switch Galaxy Ultra (PS Vita, PS4)
  •     God of War: Ghost of Sparta (PSP, PS Vita)

0 reacties op "Tropico 5 en Table Top Racing: World Tour zijn de PlayStation Plus games van mei"