hotness 0
News

Tropico 5 nu te pre-orderen via Steam en Kalypso

Gepost door

De ‘gewone’, de Limited Special Edition en de Digital Version van Tropico 5 kunnen vanaf nu gepre-orderd worden. De speciale versies bevatten een extra avatar voor El presidente en een extra map.

Wie de Limited Special Edition van Tropico 5 pre-ordert, krijgt een extra kostuum voor El Presidente en de sandbox map ‘Bayo del Olfato’. Daarnaast bevat de limited edition ook een Tropico-paspoort en een postkaart van het eiland Tropico.

De Digital Version van Tropico 5 is te bestellen via Steam met korting. Dit pakket geeft je de ‘Businessman’-avatar voor je president en de sandbox map ‘Isla de Vapor’.

Op de website van Kalypso is deze game ook te pre-orderen met een discount. Ontwikkelaar Kalypso heeft beloofd om meer pre-order goodies uit te delen, navenant het succes van de pre-orders.

In Tropico 5 moet je als El Presidente een bananenrepubliek oprichten. Je kiest daarbij zelf hoe goed je het met je volk meent, en hoeveel geld je in je eigen zakken stopt. Nieuw in deze jongste telg is dat je een dynastie van presidenten kunt uitbouwen. Je kunt namelijk regeren van 1800 tot op vandaag… als je er in slaagt om zolang aan de macht te blijven.

0 reacties op "Tropico 5 nu te pre-orderen via Steam en Kalypso"