Trouwen in Skryim wordt een stuk lastiger met deze mod

The Elder Scrolls V: Skyrim
11/11/2011
Action, Adventure, RPG
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

The Elder Scrolls V: Skyrim is al enige tijd op de markt, namelijk al meer dan tien jaar. De wereld van Bethesda Softworks is immens populair voor modders om nog meer uit het spel te halen dan de ontwikkelaars destijds hebben weten te bewerkstelligen. De ene mod zorgt voor een meer serieuze toevoeging dan de ander. De mod Immersive Rejections maakt in ieder geval het liefdesleven in Skyrim een stuk interessanter.

Het is in Skyrim namelijk mogelijk om te trouwen. Oorspronkelijk werden je huwelijksaanzoeken altijd positief beantwoord, maar de mod Immersive Rejections gooit roet in het eten. Met soms lachwekkende antwoorden wordt jouw romantische geste soms de grond in geboord. Denk aan reacties als 'Ik ben niet dronken genoeg om ja te zeggen''

Modder JaySerpa is verantwoordelijk voor de mod. Het is niet de eerste keer dat hij de handen uit de mouwen steekt voor een Skyrim-mod. Eerder verschenen mods om door sleutelgaten te gluren en werden NPC's op meerdere manieren boos als je ze onverwachts wekte.

Bron: Gamerant

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner