hotness 11
Trove Cover
News

Trove zet een tandje bij met de Gear Up! Date

Je kunt nu eindelijk zelf uitrusting maken

Gepost door

Free-to-play voxel-titel Trove heeft een nieuwe update gekregen om de net begonnen lente van 2024 in te luiden. Deze voegt een nieuwe class toe, de Gearcrafter, inclusief een hoop bijbehorende content.

De Gearcrafter doet precies dat wat naam impliceert: crafting van gear. Geen tandwielen, maar wapens en armor die je maakt uit dingen als flux en ore, waarbij je van uncommon (groen) tot Crystal (teal) kunt maken. Zo ben je niet langer volledig afhankelijk van loot waarvan je maar moet hopen dat het beter is dan wat je hebt.

Om spelers op weg te helpen met deze class, is ook een nieuwe questline geïntroduceerd genaamd Golden Thread. Immers introduceert de Gearcrafter de nodige nieuwe mechanics, waaronder het moeten verzamelen van recepten voordat je daadwerkelijk dingen kunt maken.

Heb jij geen zin om zelf te gaan craften? Dan doet deze update ook iets met lootboxes waar we achter kunnen staan. Als je die nu koopt, zal je altijd uitrusting krijgen die past bij jouw huidige klasse. Ook is loot die je in de overworld krijgt aangepast, waardoor je niet per se meer magie hoeft te gebruiken om effectief te farmen.

0 reacties op "Trove zet een tandje bij met de Gear Up! Date"