Truck & Logistics Simulator rijdt het eind van de maand binnen

Gamers met een voorliefde voor vrachtwagens hebben, opvallend genoeg, geen tekort aan keuzes. Euro Truck, Truck Simulator, Mudrunners en On the Road zijn immers slechts enkele van de games die de ervaring van een truck besturen simuleren. En eind deze maand komt er daar weer een bij.

Truck & Logistics Simulator verschijnt op 23 juni in Steam Early Access en 25 juni voor de Nintendo Switch en geeft spelers de kans om niet enkel een vrachtwagen te besturen, maar ook de andere stappen van een logistiek proces te doorlopen. Zo moet je de vrachtwagen inladen en rekening houden met het soort vracht dat je draagt. Je gaat immers niet met een bestelbusje off-roaden of plankgas geven met een kwetsbare lading.

T&L Simulator bevat ruim twintig soorten voertuigen en nog meer soorten opleggers om je lading van punt A naar punt B te brengen en staat spelers in staat om dit samen te doen met vrienden, waarbij cross-play tussen PC en Nintendo Switch ondersteund wordt. Andere belangrijke punten zijn een dag- en nachtcyclus, verschillende weersomstandigheden, realistische physics en 24 vierkante kilometer aan in-game terrein om te verkennen. Dat men duizenden missies belooft, is dan ook ergens nog niet eens zo gek.

''Met Truck & Logistics Simulator willen we spelers een glimp geven in het alledaagse werk van een logistiek bedrijf met deze simulatie van hoge kwaliteit,'' vertelt Simula Games' Managing Director Mehmet Kahraman. ''We werken hard naar de release toe en kunnen niet wachten om onze fascinatie met het besturen van transport- en laadvoertuigen met spelers te delen.''

De Early Access versie van de game zal € 19,95 kost en gedurende drie dagen 25% zijn afgeprijsd, terwijl de Switch versie € 39,95 kost.

 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner