hotness 0
News

Tweak je God of War-ervaring in Immersive Mode

Gepost door

Heb jij een hekel aan balkjes, metertjes en een minimap die je scherm vullen? Of vind je dat een HUD afdoet aan de ervaring van een game? Dan ben jij een van de mensen waarvoor Sony Santa Monica de nieuwe Immersion Mode in God of War heeft gebouwd.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait Immersion Mode om het onderdompelen van de speler in de Noorse wereld die deze reboot op je scherm tovert. En voor sommige spelers betekent dit dat ze zo min mogelijk herinnerd willen worden aan het feit dat ze een game spelen. Dat is echter lastig wanneer een aanzienlijk deel van je scherm gevuld is met de HUD of Head-up Display. Immersion Mode laat je deze daarom uitzetten of aanpassen.

Met een simpele druk op de knop ga je naar de instellingen van de game, waarin je elk deel van de HUD aan of uit kunt zetten óf enkel zichtbaar maakt met een druk van de touchpad. Hiermee kun je jouw spelervaring volledig naar je hand zetten of het optimaliseren voor een let’s play of stream, waardoor je er game er zo uit kan:


 

0 reacties op "Tweak je God of War-ervaring in Immersive Mode"