hotness 0
News

Twee nieuwe helden vervoegen het lijstje in Injustice: Gods Among Us

Gepost door

 Op Comic-Con, een grote beurs voor alles wat strips aangaat, heeft NetherRealm studios twee toevoegingen gedaan aan de lijst met speelbare personages in Injustice: Gods Among Us. Naast Batman, Superman en anderen, zijn nu ook Cyborg en Nightwing te besturen in het spel. Beiden hebben een aparte speelstijl en geven de speler andere mogelijkheden bij het bevechten van de tegenstander.

Terwijl Nightwing het vooral van wapens moet hebben, verkiest Cyborg voor de blote vuist, aangevuld met een aantal ranged aanvallen. Nightwing heeft een staf ter beschikking waarmee hij verschillende aanvallen kan uitvoeren. Hij is ook opvallend lenig en kan wegspringen van gevaar. Zijn staf kan hij ook in twee delen waardoor hij nog sneller kan aanvallen, maar de rijkweidte van de aanval kleiner wordt.

Cyborg laat liever zijn vuisten spreken en kan ook vuurballen op zijn tegenstander afvuren. Als speciale move kan hij zijn health regenereren waardoor hij een lastige klant wordt voor de superhelden die hem een kopje kleiner willen maken. Hij kan ook energieballen oproepen die de nodige schade aanbrengen.

0 reacties op "Twee nieuwe helden vervoegen het lijstje in Injustice: Gods Among Us"