hotness 0
News

Tweede titel van Epic Games is Bulletstorm

Gepost door

Eerder deze week gaf Microsoft te vroeg aan dat Epic Games werkt aan Gears of War 3. Nu weten we dankzij het magazine Game Informer dat het tweede project Bulletstorm is. Deze futuristische first-person shooter is in de maak bij zowel Epic Games als het Poolse People Can Fly en moet veel actie en vooral veel geweld bieden.

Comic schrijver Rick Remender verzorgt het verhaal van Bulletstorm. Game Informer weet alvast te vertellen dat de speler de controle neemt over Grayson Hunt, een soldaat die de opdracht krijgt een grote crimineel op te pakken. Een decennia nadat Hunt de opdracht vergat te voltooien en daardoor de meest gezochte man in het universum werd, ziet hij plotseling het schip van zijn oude baas opduiken. Dronken als hij is besluit Hunt het schip te vernietigen met zijn eigen schip, waardoor ze beide neerstorten op een afgelegen planeet dat veel weg heeft van een verwoest Las Vegas.

Vanaf dat moment sta je tegenover talloze mutanten en dergelijke die jij elk een headshot moet bezorgen. Bulletstorm kent tot slot een online multiplayer, maar geen co-op mode.

0 reacties op "Tweede titel van Epic Games is Bulletstorm"