hotness 0
News

Ubisoft brengt meer dan Just Dance 2017 naar de Nintendo Switch

Gepost door

Sinds Nintendo de Switch onthulde, is het internet in rep en roer. Niet alleen vanwege het gedurfde design van het apparaat, maar ook vanwege de indrukwekkende third-party support die door tientallen uitgevers is toegezegd.

Navraag bij deze bedrijven levert met name PR-praatjes op. Zo af en toe krijgen we echter ook interessante informatie, zoals het geval was bij Ubisoft. Yves Guillemot, CEO van mede-oprichter van Ubisoft, liet namelijk het volgende weten: 

''Met de unieke capaciteiten en design van de Nintendo Switch kan Nintendo wederom de manier waarop we games spelen herdefiniĆ«ren. De Nintendo Switch is toegankelijk en grijpt de groeiende trends van het delen van ervaringen en altijd en overal spelen aan. Ubisoft en Nintendo hebben een langdurig partnerschap en we zijn momenteel een aantal games voor het platform aan het ontwikkelen, waaronder Just Dance 2017. We kijken er naar uit om op een later moment meer te delen.''

Nu is het natuurlijk niet verrassend dat de Switch voorzien wordt van Just Dance. De game komt immers nagenoeg overal voor uit en was al voor de NX aangekondigd op de E3. De vraag is dan ook vooral welke andere projecten in ontwikkeling zijn.

0 reacties op "Ubisoft brengt meer dan Just Dance 2017 naar de Nintendo Switch"