hotness 0
News

Ubisoft is bezig met drie titels voor de Nintendo Switch

Gepost door

Nintendo en Ubisoft hebben altijd goed samengewerkt. De uitgever kwam bijvoorbeeld met Red Steel bij de launch van de Wii en bracht ZombiU naar de Wii U. Ook bij de Switch zijn ze aanwezig, alleen dit keer niet met een nieuwe game.

In plaats daarvan zal Ubisoft een drietal games die al verschenen zijn porten naar de console van Nintendo. Oplettende spelers zagen deze titels mogelijk al voorbij komen in de video waar de presentatie mee beƫindigd werd, maar geen van allen werd bij naam genoemd. Vandaar dat wij dat alsnog doen.

Bij de launch zal Ubisoft een van zijn populairste casual series naar de Switch brengen: Just Dance 2017. En doordat de Switch overal mee naar toe genomen kan worden, is het een ideale partygame. Wie heeft er zin in een dansavondje?

Op een nog nader te onthullen tijdstip zal Ubisoft ook Rayman: Legends en Steep naar de Switch brengen. Helaas dus nog niets over een nieuwe Beyond Good & Evil, maar we blijven hoop houden. Ubisoft Xavier Piox liet namelijk het volgende weten:

''Deze drie games zijn slechts het begin. We zullen op een later tijdstip meer delen over andere opwindende projecten voor Nintendo Switch.''

0 reacties op "Ubisoft is bezig met drie titels voor de Nintendo Switch"