hotness 0
News

Ubisoft onthult een nieuwe game in de herfst

Gepost door

Nu er weer een fiscaal jaar is afgelopen, komen de rapportages van allerlei bedrijven naar buiten gelekt. En die geven vaak wat interessante informatie weg, vooral in de entertainmentsector.

Het rapport van Ubisoft bijvoorbeeld, leert ons dat het bedrijf in tegenstelling tot vorig jaar dit jaar winst wist te draaien. En niet bepaald een kleine winst, maar een nettowinst van 112,7 miljoen euro. Je zou voor minder je moeder verkopen. De echt duizelingwekkende getallen komen echter pas op het moment dat we de omzet zien; een slordige 1,46 miljard euro.

Ubisoft verwacht dat de winst dit jaar weer wat lager uit zal vallen, ondanks het feit dat het Assassin's Creed: Syndicate, Chronicles Russia en India, Rainbow Six: Siege en The Division op stapel heeft liggen. Maar dat is niet alles. Het document spreekt namelijk ook van een nog niet aangekondigde game die deze herfst onthult zou moeten worden.

Volgens het document zou het om een grote game mogen gaan, dus hoogstwaarschijnlijk om een al bekende franchise. Maar dat is eigenlijk ook alles wat we weten. En gezien het brede portfolio van Ubisoft, zijn de opties vrijwel eindeloos. Kijk maar een even mee naar de onderstaande lijst aan franchises die eventueel een nieuw deel zouden kunnen krijgen; Far Cry, Splinter Cell, The Crew, Rayman, Raving Rabbids, Prince Of Persia, Beyond Good & Evil, Watch_Dogs, Anno, Call of Juarez, Might & Magic, Just Dance, Ghost Recon en ZombiU.

Natuurlijk kan het ook om een volledige nieuwe IP gaan, of een serie waarvan ze de licentie verworven hebben. Enkel de tijd zal het leren.

0 reacties op "Ubisoft onthult een nieuwe game in de herfst"