hotness 0
News

Ubisoft schetst een toekomstbeeld van Immortals: Fenyx Rising

Gepost door

Immortals: Fenyx Rising weet zich steeds meer los te worstelen van vermeend The Legend of Zelda: Breath of the Wild-plagiaat. Sterker nog, het is een game waar meerdere redactieleden momenteel erg naar uitkijken. De grote open wereld, gemengd met Griekse mythologie, en een bont palet aan vaardigheden maakt enorm nieuwsgierig naar het avontuur dat in december geserveerd zal worden. Het is daarom ook nu al fijn om te weten dat het daar niet mee ophoudt.

De game zal uitkomen met een Season Pass waarbij nieuwe helden, omgevingen en verhalen op den duur ontgrendeld kunnen worden. Zo is nu al bekend gemaakt dat er drie verhalende uitbreidingen inbegrepen zitten bij de Season Pass of Gold Edition.

In ‘Een Nieuwe God’ beland je in een beproeving op Olympos. ‘Mythen van het Oostelijke Rijk’ brengt je naar de Chinese mythologie op de grens van hemel en aarde. Tot slot verkrijg je met de Season Pass of Gold Edition nog ‘De Verloren Goden’ waarbij je met een nieuwe heldin op nieuwe plekken belast wordt met de taak om het evenwicht op aarde te herstellen.

Of het allemaal zo goddelijk is als het klinkt? Nog een klein maandje wachten en we weten het. Of neem alvast een kijkje in deze glazen bol:

           

0 reacties op "Ubisoft schetst een toekomstbeeld van Immortals: Fenyx Rising"