hotness 0
News

Uitbreidingspakket biedt Sims nieuwe professionele kansen

Gepost door

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat het uitbreidingspakket, De Sims 3 : Ambities, op dit moment in ontwikkeling is en in juni 2010 zal verschijnen. In dit tweede uitbreidingspakket voor De Sims 3 kunnen spelers hun Sims nieuwe paden laten inslaan en kennis laten maken met nieuwe carrières.

De speler kan de Sim die aan het werk is direct besturen en bepalen hoe Sims hun dagen door moeten brengen. Als arts moeten je Sims klaar staan om visites af te leggen en levens te redden tijdens noodgevallen. Je kunt ook voor het duistere pad kiezen en je Sim experimentele medicijnen op patiënten uit laten testen. Als lid van de brandweer zul je branden moeten blussen, of met een bijl puin weg moeten hakken om andere Sims te bevrijden. Probeer zaken op te lossen als privédetective terwijl je bronnen ervan overtuigt om geheimen met je te delen.

Volgens Scott Evans, overkoepelend Manager van De Sims Studio van EA wordt er met deze uitbreiding een nieuwe weg ingeslagen.

''Spelers hebben nog nooit uit zoveel carrièremogelijkheden kunnen kiezen. Dit is de eerste keer dat we spelers de gelegenheid geven om hun Sims aan het werk te zien en hun acties te beïnvloeden terwijl ze aan het werk zijn. Met De Sims 3: Ambities wordt een nieuwe weg ingeslagen. De acties die spelers kiezen hebben ogenblikkelijk effect op de levens, gemeenschap en buren van je Sims. De manier waarop de game gespeeld wordt, zal hierdoor sterk beïnvloed worden.''

De Sims 3: Ambities zal via EA Mobile vanaf eind 2010 ook voor de iPhone en iPod touch beschikbaar zijn. Deze versies zullen aangepaste mobiele spelelementen bevatten, die tijdens de komende maanden aangekondigd zullen worden.

0 reacties op "Uitbreidingspakket biedt Sims nieuwe professionele kansen"