hotness 0
News

Uncharted 4 of The Last of Us 2: Naughty Dog werkt sowieso aan een van beide voor PS4

Gepost door

Naughty Dog zou momenteel volop met de ontwikkeling van Uncharted 4 of The Last of Us 2 bezig zijn voor de PlayStation 4. Er zijn voldoende aanwijzingen dat de PlayStation-exclusive ontwikkelaar met een van deze projecten aan de slag is. Aan welke game nu juist wordt gewerkt, weten de kenners nog niet 100% zeker.

Chris Ashimine, een werknemer van Sony Japan Studio, startte onlangs de geruchtenmolen door te zeggen dat Naughty Dog momenteel een game ontwikkelt voor de PlayStation 4. Of deze game Uncharted 4 is, kon hij niet zeggen. Het zou dus evengoed om The Last of Us 2 kunnen gaan.

Beide titels houden steek. De games zijn namelijk stuk voor stuk succesverhalen voor de ontwikkelaar. Met Uncharted 4 zou Naughty Dog het alvast op veilig kunnen spelen, want zo’n titel zou als zoete broodjes verkopen op de PS4. Bovendien hebben verschillende stemacteurs al laten uitschijnen dat ze meewerken aan een nieuwe Uncharted-game. Daarnaast verscheen deze titel onlangs ook op de website van een internationale game retailer.

Hoewel alle aanwijzingen in de richting van Uncharted 4 wijzen, kan het ook zijn dat Naughty Dog ons op het verkeerde been probeert te zetten. In dat geval mogen we een opvolger voor The Last of Us verwachten. Dat is ook niet slecht natuurlijk.

Op welke titel zit jij het meest te wachten?

0 reacties op "Uncharted 4 of The Last of Us 2: Naughty Dog werkt sowieso aan een van beide voor PS4"