Uncharted-verfilming gevraagd aan Seth Rogen en Evan Goldberg

Uncharted 3: Drake's Deception
11/11/2011
Action adventure, Third-person shooter
ja
PlayStation 3

Seth Rogen en Evan Goldberg zouden de voorbije vier jaar al meermaals door Naughty Dog zijn benaderd om de Uncharted-gamereeks te verfilmen. Ze hebben dat aanbod echter telkens geweigerd, omdat ze niet weten hoe van de film geen Indiana Jones spin-off te maken.

Naughty Dog zou Seth Rogen en Evan Goldberg, de regisseurs van ‘This is the End’, ‘The Pineapple Express’ en ‘Superbad’, al meermaals benaderd hebben voor de verfilming van de Uncharted-gamereeks. Naar eigen zeggen worden de heren nu al vier jaar gevraagd voor dit project.

De reden waarom Rogen en Goldberg echter vooralsnog weigeren om een Uncharted-film te maken, is omdat ze niet inzien hoe ze het unieke gevoel uit de Uncharted-games kunnen overbrengen naar een film. Ze willen namelijk niet dat Uncharted een soort van Indiana Jones-kopie wordt. Eens ze op het idee komen hoe Uncharted te verfilmen zonder er een ‘Indy’-achtige film van te maken, zouden ze wel bereid zijn de verfilming op te pakken.

Bron: Eurogamer

Reacties

Natascha Huijs op Zaterdag 29 juni 2013 om 12:12

Laten we hopen dat ze dat ooit wel weten. Mij lijkt een Uncharted film wel leuk om te zien. Dat zou dan zo'n typische film zijn waarvoor ik weer eens een bioscoop binnen zou stappen.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner