hotness 0
News

UnderMine ontvangt zijn vijfde zone, maakt zich op voor volledige release

Gepost door

UnderMine kan vanaf vandaag worden geüpdated naar versie 0.7.0: Golden Core, welke de vijfde en laatste zone aan het spel toevoegt. Hiermee is ontwikkelaar Thorium Entertainment zich op aan het maken voor de volledige release op Steam, Nintendo Switch en Xbox One.

In de vijfde zone stuit je op mensen die naar goud zoeken te midden van rivieren van gesmolten metaal en nooit dovend vuur. Maar hoe erg dat ook is, het zijn niet de grootste obstakels in deze zone. Spelers zullen oog in oog komen te staan met zeven nieuwe soorten vijanden, drie nieuwe vallen en gevaren en de nieuwe baas genaamd Seer, World's End.

Mocht je pas net in UnderMine stappen, dan geniet ook jij van deze nieuwe update. De eerdere zones hebben namelijk ruim 150 nieuwe aanvaringen mogen verwelkomen, evenals vier nieuwe achievements en de gebruikelijke bug fixes en tweaks aan de balans.

''UnderMine zou niet de game zijn die het vandaag is zonder de steun van onze Steam Community,'' zegt Derek Johnson van Thorium Entertainment. '' We hopen dat ze van de laatste Early Access update genieten terwijl wij richting de release graven. We kijken erna uit om een hoop nieuwe gezichten te mogen verwelkomen in de mijnen en zien dit als een goed moment voor nieuwkomers om binnen te stappen.''

0 reacties op "UnderMine ontvangt zijn vijfde zone, maakt zich op voor volledige release"