[Update] FIFA World Cup Brazil krijgt deze week een demo

FIFA World Cup Brazil
17/04/2014
Sport
ja
PlayStation 3, Xbox 360

FIFA World Cup Brazil krijgt deze week een demo op de PlayStation 3. Tot nu toe is dat enkel bevestigd voor de Verenigde Staten. Het is echter aannemelijk dat de demo ook in Europa beschikbaar zal zijn. Of de Xbox 360-versie ook een demo krijgt is daarentegen een raadsel.

De voetbal game die zich afspeelt tijdens het wereldkampioenschap voetbal, ligt vanaf 17 april in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een next-gen versie ontbreekt omdat EA Sports een zo groot mogelijk publiek wil bereiken. De game bevat tien verschillende modi, 200 nationale teams en grofweg 7500 spelers. In Amerika verschijnt de demo op 1 april. Hoogstwaarschijnlijk is de Europese versie kort daarna te downloaden.

Update

Vanaf nu is de demo beschikbaar in Europa voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360. Om de demo te kunnen spelen op de Xbox 360 heb je echter wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig. Silver-leden hebben vanaf 8 april de mogelijkheid om FIFA World Cup Brazil alvast uit te proberen. Spelers kunnen in de demo een wedstrijd spelen in Estadi do Maracana met de teams Brazilië, Engeland, Mexico, de Verenigde Staten, Japan, Ivoorkust, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner