hotness 0
News

[Update] Outlast voor PS4 definitief gratis voor PS+ in februari

Gepost door

Sinds PlayStation Plus van start ging worden gamers maandelijks getrakteerd aan een gevarieerd assortiment van gratis games. Vaak wordt pas enkele dagen voor de start van een nieuwe maand bekend welke games weggegeven gaan worden, maar GamePoints Now beweert nu al de lijst voor januari te hebben.

GamePoints geeft aan de lijst te hebben ontvangen van een insider van Sony, al heeft de site voorheen nog nooit gelekt nieuws gehad. Onderstaande lijst raden wij dan ook aan met een korreltje zout te nemen. Mocht het echter kloppen dan krijgen we in februari Bioshock: Infinite en Metro: Last Light gratis op de PlayStation 3, Dynasty Warriors: Next en Modnation Racers: Road Trip op de Vita en de gloednieuwe PS4 zou Outlast krijgen. Wij kijken het nog even argwanend aan.

Update

Via Facebook heeft de ontwikkelaar van Outlast definitief bekend gemaakt dat de indie-game onderdeel zal zijn van de instant-game collection van PlayStation Plus in de maand februari. De horror-game zal gratis te downloaden zijn voor leden van PlayStation Plus. Hiermee kun je je gamecollectie voor de PlayStation 4 weer iets uitbreiden.

0 reacties op "[Update] Outlast voor PS4 definitief gratis voor PS+ in februari"