hotness 0
News

[Update] The Amazing Spider-Man 2 in de wacht gezet door Activision

Gepost door

The Amazing Spider-Man 2 voor de Xbox One is niet geannuleerd, maar uitgesteld. Dit laat een woordvoerder van Activision weten aan Eurogamer. De reden voor het uitstel is nog onbekend, maar het is dus wel de bedoeling dat de game vroeg of laat voor de Xbox One zal verschijnen.

In een statement laat Activision weten met Microsoft te werken aan de release van The Amazing Spider-Man 2 voor de Xbox One. De releasedatum van 2 mei staat voorlopig nog vast voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, 3DS en Wii U.

Originele bericht
 

The Amazing Spider-Man 2 verschijnt spoedig in de bioscopen en ook de bijbehorende game is in ontwikkeling. De game zou oorspronkelijk naar vele platformen komen, waaronder de Xbox One. De Xbox  One lijkt nu echter niet meer in de plannen van Activision voor te komen. De game lijkt vertraagd of geannuleerd.

Op de officiƫle site van The Amazing Spider-Man 2 - The Game is de Xbox One namelijk niet meer terug te vinden. Eerst was deze nog wel glansrijk aanwezig op de website. De game is niet meer te pre-orderen. De vraag is nu of de game geannuleerd of vertraagd is. MCVUK zocht contact met Activision, die bevestigde dat de Xbox One-versie inderdaad vertraagd of geannuleerd is.

De vraag is natuurlijk waarom Activision de Xbox One nu links laat liggen. Zou Activision geen brood zien in een versie voor de Xbox One? Uit eerdere multiplatform spellen bleek al dat de PlayStation 4 de uitgever meer lag dan de Xbox One. Het zou echter ook kunnen dat Sony hier de boosdoener is. De film zelf is namelijk van Columbia Pictures, die Sony Pictures Entertainment als eigenaar heeft. Sony heeft dus wellicht een stokje gestoken voor The Amazing Spider-Man 2 voor de Xbox One.

 

0 reacties op "[Update] The Amazing Spider-Man 2 in de wacht gezet door Activision"