hotness 0
News

[Update] The Amazing Spider-Man 2 voor PS4 draait toch op 1080p

Gepost door

Nadat gisteren het nieuws naar buiten kwam dat The Amazing Spider-Man 2 voor de PlayStation 4 op een resolutie van 720p zou draaien, vond uitgever Activision het tijd om in te grijpen. De game draait namelijk niet op 720p, maar op 1080p met 30 frames per seconde.

Daar komt nog eens bij dat de versie voor de Xbox One ook op 1080p en 30 frames per seconde zal draaien. Veel games wisten nog niet de 1080p resolutie aan te tikken op de Xbox One, maar The Amazing Spider-Man 2 lijkt daar verandering in te gaan brengen. De Xbox One versie is echter voorlopig uitgesteld, dus daar hoeven we nog niet over na te denken.

Origineel bericht

De soap rondom The Amazing Spider-Man 2 is nu enkele dagen aan de gang en een nieuw hoofdstuk dient zich aan. De game draait op de PlayStation 4 namelijk op 720p en dit steekt bij sommigen. Er wordt al gesproken van een moeizaam ontwikkelproces, aangezien de Xbox One-versie onlangs al werd uitgesteld.

Het zou zo kunnen zijn dat de tijdsdruk de boosdoener is voor de 'lage' resolutie. De game moet ongetwijfeld rond de release van de film verschijnen en dat kan zijn tol eisen.

0 reacties op "[Update] The Amazing Spider-Man 2 voor PS4 draait toch op 1080p"