hotness 0
News

Valve gaat eindelijk Counter-Strike: Global Offensive's hitbox repareren

Gepost door

Counter-Strike: Global Offensive is al drie jaar uit, maar wordt nog altijd fanatiek gespeeld door een trouwe community. Die community heeft echter ook al drie jaar al het een en ander te morren, en dan vooral over de hitbox.

De hitbox is een term die betrekking heeft op hoe het spel een inkomende kogel incasseert. In het geval van Counter-Strike: GO gebeurt het niet zelden dat een headshot verwerkt wordt als een schram op de arm. En dat haalt de lol er toch aardig uit.

Na zo'n lange tijd was het gemor weggeëbt, tot een video online verscheen waarin de gebreken van de hitbox weer eens pijnlijk duidelijk werden. Het relevante stuk van de video kun je hieronder als een gif zien.

Zoals je kunt vliegt de kogel van de speler dwars door de vijand heen, wat hij hierna met zijn leven moet bekopen. En dat is iets wat andere CS:GO-spelers maar al te bekend voorkwam. Alleen na drie jaar waren ze niet langer van plan het nog te slikken. Een groep trouwe fans heeft daarom hun klachten op elk Reddit-forum dat relevant was gezet en gemaild naar elk denkbaar e-mailadres van Valve, waardoor het probleem dan toch eindelijk op de agenda staat. Soort van. Immers is de reactie van Valve als volgt: ''We werken eraan, weten niet hoe lang het gaat duren''.

Een behoorlijke afstandelijke reactie dus, maar het is beter dan niets. En de fans zijn dolblij én verrast met de reactie:

 

0 reacties op "Valve gaat eindelijk Counter-Strike: Global Offensive's hitbox repareren"