hotness 0
News

Van je familie moet je het hebben in Push Your Family

Gepost door

Wie wel eens noodgedwongen lange periodes met diens familie heeft moeten doorbrengen, zal kunnen beamen dat er momenten waren waarop je ze de nek om kon draaien. Dat kan niet in Push Your Family, maar je kunt ze genoeg ander leed bezorgen.

Want, zoals we zien en horen in de Early Access trailer, kun je elkaar voor een trein gooien, van eilandjes afduwen of laten aanvallen door wilde dieren. En juist omdat het Early Access is, is dit slechts het begin. Nederlandse ontwikkelaar Meteor Mug wil namelijk graag de community bij het proces betrekken en doet dit onder andere op een zeer bijzondere manier: met een mini-game die bepaald hoeveel tijd ze voor de eindsprint hebben. Je kunt hem hier spelen.

''Eindelijk heeft iedereen de kans om hun familie te duwen, evenals ons een zetje te geven om de game geweldig te maken,'' aldus Game Designer Bauke Hoekstra. ''Het gaat een wilde rit worden en we kijken naar elk deel ervan uit. Voor je het vraagt: geen familieleden zijn kwaad gedaan in het maken van deze game...vooralsnog.''

           

0 reacties op "Van je familie moet je het hebben in Push Your Family"