hotness 12
Survive the Night
News

Vecht tegen zombie dinosaurussen in een mod voor ARK: Survival Ascended

Survive the Night

Gepost door

Het is niet onbekend dat ARK: Survival Ascended nogal wat doet aan mod support. Duizenden mods zijn er al gemaakt. Nu is er een nieuwe grote mod gemaakt door Studio Wildcard, die ook ARK: Survival Ascended zelf hebben ontwikkeld.

In Survive the Night wordt ARK omgebouwd tot een zombie horde survival game. In dit geval zijn het niet zomaar zombies, maar uit de dood herrezen dinosaurussen. Overdag kun je je voorbereiden en in de nacht breekt de hel los.

"ARK is een zeer complete game met een enorme hoeveelheid ingebouwde technische infrastructuur. Dit betekent dat we dat allemaal kunnen benutten en ons kunnen richten op het bouwen van de beste onderdelen: de ervaring en de gameplay," zegt Alex Tintor, creatief directeur en oprichter van Blue Isle Studios "We konden onze expertise in het bouwen van horrorgames gebruiken en dat toevoegen aan het fundament van ARK, om dat vervolgens aan miljoenen spelers te leveren. Ik ben mijn carrière begonnen als modder en dit was een kans die we niet konden laten liggen."

De mod is via Steam te krijgen, maar zal later ook voor de consoles verschijnen.

0 reacties op "Vecht tegen zombie dinosaurussen in een mod voor ARK: Survival Ascended"