hotness 0
News

Veel nieuwe games op de kanalen van Nintendo

Gepost door

Het is weer vrijdag en dat betekent dat Nintendo haar downloadkanalen weer heeft aangevuld met een aantal nieuwe games. Hieronder kun je zien welke dat zijn:

Virtual Console

Voor de virtual console is er deze week slechts een game toegevoegd. Het gaat om de game Samurai Shodown III, welke eerder verscheen voor de NeoGeo. Deze aardige beat'em up game is voor 900 Nintendo Points te downloaden.

WiiWare

Als je altijd al een vis wilde zijn die graag groeit, dan is dit je kans. Want DK Games brengt vanaf vandaag de game Fishie Fish naar WiiWare. Voor 500 Nintendo Points kruip je in de huid van een vis die alsmaar groter wil worden. Dit kan hij bereiken door andere vissen op te eten.

DsiWare

Op DSiWare kun je vanaf deze week maarliefst vier nieuwe games downloaden. De eerste is My Farm, een spel ontwikkeld door BiP Media, waarin je een boerderij moet onderhouden om winst te maken. De game kost 200 punten.

De tweede game is het door Ludia ontwikkelde Where's Wally? Travel Pack 2. Deze game kost 500 punten en hierbij moet je opzoek naar Waldo, die zich tussen grote menigten mensen verstopt.

De derde game is Jazzy Billiards. Deze game is door Arc System Works ontwikkeld en kost 500 punten. Zoals de naam je al doet vermoeden, is het een biljartgame.

Tot slot heeft Gamebridge het spel GO Series: 10 Second Run uitgebracht. Dit spel kost 200 punten en is een zeer simpele platformer waairn je met een stickfiguur speelt.

 

0 reacties op "Veel nieuwe games op de kanalen van Nintendo"