Veldslagen gaan n贸g groter worden in World War 3

World War 3
19 oktober 2018 (Early Access)
First-person shooter
ja
PC

Update: Er is meer bekendgemaakt over Recon. Deze nieuwe mode, die momenteel nog volop in ontwikkeling is en geen releasedate heeft, is een World War 3's kijk op het battle royale genre. In tegenstelling tot de meeste andere battle royale modi zal Recon zich echter focussen op de samenwerking tussen teamleden en tactische beslissingen.聽Hiermee hoopt het zich te onderscheiden van games als PUBG.

Recon zal speelbaar zijn op alle reeds beschikbare maps.

Origineel bericht: World War 3, een alsmaar populairder wordende first-person shooter die momenteel te koop is via Steam Early Access, stelt spelers in staat om op grote maps met 64 mensen tegen elkaar te spelen. Maar sommige is dat nog niet genoeg.

Tijdens een AMA聽werd daarom de vraag gesteld of de toekomst allicht nog grotere maps in petto heeft, net zoals in eerdere versies van het spel het geval was. Hierop liet een medewerker weten dat men voor Warzone het gevoel heeft dat het aantal spelers en de grootte van de maps juist is. Maar desondanks hoeft de vrager niet te treuren. Want volgens het antwoord zal Recon mode wel grotere maps gaan bevatten waarop meer spelers tegelijkertijd kunnen ravotten. Hoezee!

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enqu锚te
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner