hotness 9
Vellum Cover
News

Vellum begint zijn verhaal met een launch trailer

Klim jij in de pen?

Gepost door

Willekeur is een belangrijk deel van de roguelike-formule. Sterker nog: zonder dat is het niet eens mogelijk er een te maken. Willekeur kan echter in een hoop vormen komen.

De twee meest voorkomende varianten die we zien, zijn willekeur gegenereerde levels en willekeurige upgrades die je gaandeweg worden aangeboden, al zien we die ook met grote regelmaat gecombineerd worden. Vellum voegt aan deze cocktail een derde element toe: power-ups voor vijanden.

Wanneer jij in deze co-op roguelike jezelf versterkt met zogenaamde Pages of Power, versterk je ook de bazen die je gaandeweg moet confronteren. Dus de gevechten met de regulier Torn kunnen dan wel een makkie worden, maar als je het jezelf té makkelijk maakt, is de kans groot dat je tegen de lamp gaat lopen. Durf jij het risico aan? Mooi! Om de launch van de game te vieren krijg je namelijk in de eerste week 10% korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Vellum begint zijn verhaal met een launch trailer"