hotness 0
News

Verbeter je liefdesleven met deze aanbieding van Super Seducer

Gepost door

Op TV, op internet en zelfs op straat kun je er niet omheen: reclames die beweren hét wondermiddel te hebben voor wat je ook in leven mist. Geld, geluk en zelfs liefde zouden slechts een stap verwijderd zijn! Voor dat laatste kun je nu zelfs gewoon een videogame spelen, want met Super Seducer kan ook jij een ware casanova worden!

Nu even serieus: of Super Seducer daadwerkelijk ook maar enige positieve bedrage levert aan jouw kansen bij het andere geslacht valt te betwijfelen, maar het valt niet te ontkennen dat het toch wel boeiend is om te zien wat ontwikkelaar RLR Traing Inc bekokstooft heeft. Mocht jij de game om die reden zelf willen proberen, dan is het allicht verstandig om niet te lang te wachten. Om de launch te vieren is de game nu namelijk in prijs verlaagd, waardoor hij je € 9,87 kost in plaats van € 12,99. Dat komt neer op 24% korting als je het spel hier koopt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door RLR Training Inc, Red Dahlia Entertainment of Valve, noch zijn die op de hoogte van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Verbeter je liefdesleven met deze aanbieding van Super Seducer"