hotness 0
News

Verken het vierde land in de nieuwe update van Genshin Impact

Gepost door

Vanaf 24 augustus is versie 3.0 van Genshin Impact beschikbaar. In de update die de naam "The Morn a Thousand Roses Brings" heeft gekregen, is een gigantische nieuwe regio toegevoegd. Het is de vierde van zeven landen die uiteindelijk in de game terecht moeten komen. Ook wordt het laatste element  van de seven-element system geïntroduceerd.

Ten Westen van Liyue ligt de gigantische regio van Sumeru, dat uit twee onderdelen bestaat. Spelers zullen beginnen in een oerwoud waar meerdere dorpjes te vinden zijn, waaronder Sumeru City en Port Ormos. In deze regio is de meest prestitieuze instituut te vinden: de Akademiya. Geleid door Lord Kusanali is dit instituut ook onderdeel van het landsbestuur geworden en is wordt de kennis zeer strict beheerd. Het tweede deel is een groot woestijn.

De Dendro Element is een nieuwe serie van kettingreacties waar de game om bekend staat. Dit element kan drie standaardreacties aanroepen: Burning, Bloom en Catalyze als je ze aanroept met Pyro, Hydro en Electro. Hierdoor komen er weer talloze op zichzelf staande kettingreacties vrij, waardoor de gameplay nog diverser wordt als dat het al was.

0 reacties op "Verken het vierde land in de nieuwe update van Genshin Impact"