hotness 0
News

Verken the final frontier met de Lost in Space Sale van Humble Bundle

Gepost door

Als sinds de oudheid kijkt de mens naar de sterren met de vraag wat deze herbergen. En hoewel we ooit geloofden dat dit het domein van de goden was, weten we vandaag de dag wel beter. Des te meer weten we hierdoor hoe weinig we eigenlijk weten.

Met zoveel vragen, is het logisch dat we ons eigen antwoord proberen te vinden, hetgeen heeft geresulteerd in heel veel verschillende boeken, films, series en natuurlijk videogames die de ruimte verkennen. Het type game dat nu centraal staat in de nieuwe sale van Humble Bundle. Klik daarom hier om te zien hoeveel je kunt besparen op spellen als No Man's Sky, Journey to the Savage Planet, Surviving Mars, Lost Planet, Stellaris, Redout, Siege of Centauri, Galatic Civilizations en Star Control.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, IGN of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Verken the final frontier met de Lost in Space Sale van Humble Bundle"