hotness 0
News

Verover jouw exemplaar van YEARN: Tyrant's Conquest met deze aanbieding

Gepost door

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het is maandag. Een dag die nagenoeg elke mens haat, of het nu vanwege school of werk is. Wij proberen daarom altijd de week positief in te luiden. Dat doen we enerzijds met onze FunQuarter, die je lachend het weekend af laat sluiten, en anderzijds met een trollende leraar en leuke aanbiedingen.

Dit bericht valt natuurlijk onder de laatste categorie en gaat over YEARN: Tyrant's Conquest; een strategygame van ontwikkelaar TripleRam Studios. Mocht je nog nooit van ze gehoord hebben, dan is dat niet verbazingwekkend. YEARN is namelijk hun debuut-game, waarvan ze natuurlijk hopen dat het een succes wordt.

Om die kans ietsjes groter te maken, heeft het bedrijf de game bij wijze van een welkomstkorting in prijs verlaagd. De reguliere prijs van € 9,99 is tot 13 april € 8,49, hetgeen betekent dat je maar liefst 15% korting krijgt als je het hier koopt. Aangenaam kennis te maken!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of TripleRam Studios, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Verover jouw exemplaar van YEARN: Tyrant's Conquest met deze aanbieding"