hotness 0
News

Verschil in aanbod Xbox One en PS4 is aanzienlijk

Gepost door

Sinds november zijn zowel de PlayStation 4 als de Xbox One verkrijgbaar. Sony's PlayStation 4 is in meer landen verkrijgbaar, aangezien Microsoft pas in september van dit jaar landen als BelgiĆ« en Nederland zal aandoen. Een gebruiker van NeoGAF vond het wel eens interessant om het aanbod aan games van beide consoles naast elkaar te leggen. Een opmerkelijk verschil kwam aan het licht.

De gebruiker maakte een overzicht van games die van november 2013 tot en met mei 2014 in Noord-Amerika zouden verschijnen, voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. In dit overzicht komt naar voren dat de PlayStation 4 maarliefst 27 meer titels de schappen heeft liggen dan de Xbox One. Het gaat vooral om exclusieve titels van indie-ontwikkelaars, die niet voor de Xbox One verschijnen.

In de eerste maand had Sony voor de PlayStation 4 al 24 titels beschikbaar. Microsoft had 21 titels voor haar Xbox One. Vanaf dat moment heeft Sony elke maand voor de PlayStation 4 meer games uitgebracht dan Microsoft voor de Xbox One. Wat denken jullie?

                    

0 reacties op "Verschil in aanbod Xbox One en PS4 is aanzienlijk"