hotness 0
News

Vervolg DeathSpank komt heel snel

Gepost door

Het eerste deel is nog maar een paar weken te downloaden via PlayStation Network en Xbox Live, maar Hothead Games heeft het vervolg op het populaire DeathSpank al aangekondigd. Sterker nog, DeathSpank: Thongs of Virtue is over een maand al te downloaden.

De game is volgens ontwikkelaar Hothead Games 50 procent langer dan het eerste deel. Ook zullen er nieuwe gebieden inzitten, zoals de zee en de Noordpool. Ook wordt Thongs of Virtue wat moderner, vooral op het gebied van de wapens. Er zitten een stuk meer vuurwapens in het vervolg. Het overzetten van je save van het eerste deel is niet mogelijk. Dit om het lekker 'old school' te houden.

Een kritiekpuntje op DeathSpank was dat er geen online multiplayer in de game zat. In het tweede deel moet deze modus wederom gemist worden. Wel is de offline coop-modus aanwezig. DeathSpank: Thongs of Virtue wordt wederom alleen aangeboden als downloadbare titel en is vanaf 21 september te downloaden op het PlayStation Netwerk. Xbox 360-gamers komen een dagje later aan de beurt.

0 reacties op "Vervolg DeathSpank komt heel snel"