hotness 0
News

Vervolg op Alan Wake nog niet bevestigd

Gepost door

Oskari Hakkinen, de Finse baas van Remedy Entertainment, zegt in een interview dat een vervolg op Alan Wake nog niet kan worden bevestigd. Microsoft wil eerst dat er meer DLC voor Alan Wake gaat verschijnen, voordat er een sequel in ontwikkeling genomen wordt.

Hakkinen geeft aan dat hij en z`n team graag aan een sequel zouden willen beginnen, maar dat ze met een klein aantal mensen zijn. Als Microsoft nog meer downloadable content wil, dan zijn al deze mensen daar op het moment druk mee. Toch gaat er ooit een sequel op Alan Wake verschijnen. Microsoft was tevreden met de game en de ontwikkelaar is tevreden over de samenwerking met Microsoft. Episode 1 van de downloadable content, The Signal, wordt op 26 juli voor 560 Microsoft Points gereleased.

Hakkinen vertelde verder dat de ontwikkelingstijd voor een mogelijke Alan Wake 2 veel korter zal zijn dan die van het eerste deel. De ontwikkeling van Alan Wake nam vijf jaar tijd in beslag, maar Hakkinen wijst naar Max Payne. Max Payne 1 was tevens vijf jaar in ontwikkeling bij Remedy Entertainment. De ontwikkeling van Max Payne 2 kostte slechts anderhalf jaar.

0 reacties op "Vervolg op Alan Wake nog niet bevestigd"