hotness 0
News

Vervolg op Tomb Raider is een feit

Gepost door

Het jaar 2013 begon goed met een geslaagde reboot van Tomb Raider. Crystal Dynamics visie rond Tomb Raider wierp zijn vruchten af, wat voor veel lof en lovende kritieken zorgde. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat uitgever Square Enix een tweede deel zou aankondigen rond de game, wat dan ook is gebeurd. 

Tijdens de Comic-Con liet Gail Simone (bekende striptekenaar) nog weten dat hij een stripverhaal rond de avonturen van Lara in Tom Raider zou gaan maken. Deze zou in 2014 moeten verschijnen en kort na het einde van de eerste game beginnen, om vervolgens te leiden tot een punt waarop de tweede game van Tomb Raider verder zal gaan.

Er was echter nog steeds niets bevestigd, maar na een uitspraak als deze kon het niet lang meer duren. Phil Roger, CEO van Square Enix, wist via een open brief bekend te maken dat er daadwerkelijk een tweede deel komt van Tomb Raider. 

"Ik ben ook erg enthousiast om te onthullen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een next-gen Tomb Raider sequel, iets wat je misschien al had gehoord."

De game is tot nu toe bevestigd voor de next-gen consoles, terwijl de current-gen consoles niet zijn genoemd, evenals een mogelijke releasedatum. Binnenkort meer.

0 reacties op "Vervolg op Tomb Raider is een feit"