hotness 0
News

Verwen jezelf met de nieuwste Humble Bundle

Gepost door

Humble Bundles hebben door de jaren heen allerlei thema's gehad, maar draaien doorgaans om één genre of uitgever. De Humble Tales of Love & Adventure Bundle laat zich echter niet zo makkelijk samenvatten.

Zoals altijd is de bundel opgedeeld in meerdere tiers, met ieder hun eigen producten en prijskaartje. De eerste laag is slechts € 1,- en geeft je Tales of Monkey Island: Complete Pack. Een leuk begin, maar zeker niet de hoofdprijs.

Wie het gemiddelde overtreft, op het moment van schrijven € 6,72, krijgt al iets meer. Om precies te zijn Telltale's Batman: Shadows Edition, Neo Cab, Half Past Fate en Reventure. Dit gemiddelde wordt omhooggedreven door zij die de volgende twee tiers kopen: voor € 9,93 tier 3 met Blacksad: Under the Skin en HIVESWAP: Act 2 en voor € 12,41 Indivisible in Tier 4. De vraag is dus: welke neem jij?

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IGN, Humble Bundle of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Verwen jezelf met de nieuwste Humble Bundle"