Veterans Online lanceert met een stream voor het goede doel

In slechts enkele uurtjes lanceert op Steam Veterans Online, een top-down free-to-play 5v5 PvP Shooter. En omdat de launch hopelijk de nodige bekijks trekt, wordt daar gebruik van gemaakt door ontwikkelaar Nuked Cockroach.

Zij werken samen met Tunesische streamers voor liefdadigheid. De internetpersoonlijkheden zullen in-game uitdagingen voltooien, waarmee ze geld verdienen van de ontwikkelaar. Deze verdiensten worden vervolgens gedoneerd aan SOS Village d'Enfants Siliana en SOS Villages d'Enfants Tunisie. Je kunt de stream vanaf elf uur vanavond hier volgen.

Deze uitdagingen zijn natuurlijk leuk opgezet voor dit evenement, maar zijn er niet speciaal voor gemaakt. Twitch was namelijk al een belangrijk deel van de game. Gamers kunnen vanuit de game zelf streamen óf streamers bekijken om uitdagingen te voltooien. Slaag je er dus zelf niet in om een bepaalde horde te overwinnen, dan kun je met één druk op de knop bij een streamer worden ondergebracht die ermee bezig is. En wanneer die het voltooit, krijg ook jij de beloningen.

Spelers die gebruik maken van deze knop zullen niet per sé bij de grootste streamers komen, zo laat Nuked Cockroach ons weten. In plaats daarvan wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling. ''Met zijn dynamische gameplay, aanpasbare karakters en nieuwe Twitch-integratie is Veterans Online een moderne kijk op de actiespellen waar we mee opgegroeid zijn, waarvan we zeker zijn dat iedereen ervan kan genieten. Terwijl we de game verbeteren met behulp van onze verbazingwekkende spelers, kijken we ernaar uit dat spelers van de game zijn volledige potentie kunnen genieten.'' 

- Mostafa Dhaouadi, Creative Director van Nuked Cockroach

Dat hij heeft over aanpasbare karakters had het al moeten weggeven, maar Veterans Online kunnen naar smaak worden aangepast met skins, mounts, taunts en meer. Je hoeft jezelf dus niet te beperken tot een handjevol presets. Maar dat is niet het mooiste. Het mooiste is dat de game óók in het Nederlands te spelen is.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner