Vier de veertigste verjaardag van Pac-Man met exclusieve merchandise

Het is allicht moeilijk voor te stellen, maar Bandai Namco's iconische pillenvretende gele man is alweer veertig jaar oud. Hiermee is het een van de oudste videogame karakters en tevens een van de bekendste. Die verjaardag mag daarom niet stilletjes voorbijgaan. Numskull Design sloeg om deze reden de handen in elkaar met Bandai Namco voor een exclusieve lijn merchandise van de happer, met als kopstuk een iconische arcadekast.

Deze kast komt in twee smaken. De reguliere editie van € 149,- √©n de Signed Edition waarvan er slechts 256 worden gemaakt. Dit vanwege de 256 levels die de game rijk is. Wat deze Signed Edition onderscheidt van zijn normale tegenhanger is dat Pac-Man-bedenker Toru Iwatani ze allen persoonlijk van een handtekening heeft voorzien. Het prijskaartje? € 349,-.

Vind je een arcadekast een ontzettend tof idee, maar heb je er niet de plek voor? Dan kun je ook voor een replica gaan van een 1 op 4 schaal. Deze is identiek aan zijn grote broers, inclusief materiaal, uiterlijk en functies, maar dan op een wat handzamer formaat.

We zeiden al dat de arcadekast het kopstuk was, maar dat betekent dus ook dat er andere producten moeten zijn die die eer niet kregen. En dat is juist. Zo kun je voor € 29,99 een speldjesset krijgen met negen metalen speldjes, voor € 16,99 drie paar katoenen Pac-Man-sokken aanschaffen in maat 39-46 of kiezen voor een Anniversary Gift set met √©√©n paar sokken, een keramieken mok √©n een sleutelhanger. Dat allemaal voor € 19,99.

Je koopt het allemaal hier.

 

           

 

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner