hotness 0
News

Vier DLC paketten voor Red Dead Redemption aangekondigd

Gepost door

Rockstar heeft vandaag maarliefst vier nieuwe downloadable pakketten voor Red Dead Redemption aangekondigd. Deze zullen zowel op Xbox Live als in de PlayStation Store verschijnen. Het eerste pakket kunnen we volgende maand verwachten.

Dit eerste pakket heet Legends and Killers en bevat negen nieuwe multiplayer maps, acht nieuwe multiplayer karakters en een nieuw wapen. Dit is de Tomahawk en die kunnen we zowel in de singleplayer als in de multiplayers modus gebruiken.

Liars and Cheaters is het volgende pakket en bevat een competitieve multiplayer modus en challenges. Daarnaast zijn er nieuwe multiplayer paardenraces en de mogelijkheid om met de helden en de inwoners van Red Dead Redemption te spelen. Als laatste zitten er weer acht nieuwe multiplayer karakters in en met de Explosive Rifle is er ook een nieuw wapen beschikbaar.

Als derde is het Free Roam pakket aan de beurt. Hierin zitten onder andere Free Roam challenges, nieuwe verdedigingsplaatsen, actie areas en leaderboards. Het laatste pakket Undead Nightmare voegt dan weer een nieuw singleplayer avontuur toe. Hierbij horen ook nieuwe challenges en worden er nieuwe dieren toegevoegd in de wereld. Daarnaast bevat het pakket nog acht zombie mulitplayer skins.

Legends and Killers zal dus in het begin van volgende maand verschijnen. Van de andere drie pakketten zijn nog geen datums bekend. Iedere DLC voegt overigens ook nieuwe Achievements of Trophies toe en de prijs ligt vast op 800 Microsoft punten.

0 reacties op "Vier DLC paketten voor Red Dead Redemption aangekondigd"