hotness 0
News

Vier Natal titels onthuld

Gepost door

Met de E3 van volgende week gaat Microsoft Natal eindelijk breed uit de doeken doen en games aankondigen voor de nieuwe techniek. Een aantal games zijn reeds bekend en vandaag in de L.A. Times uit de doeken gedaan.

Ricochet is de game die we vorig jaar op de E3 al konden bewonderen, tijdens de persconferentie die Microsoft toen gaf. Dit is de trefbal-game waarin je ballen door het gebruiken van je lichaam terug moet stoten. Nu is bekend dat dit spel gebruik maakt van gezichtsherkenning en je Ricochet met wee mensen kunt gaan spelen.

River Push is een spel dat vorige week ook al de wandelgangen passeerde. Nu zijn er meer details beschikbaar. In deze game besturen spelers met hun lichaam een raft en moeten ze zich over een wilde rivier een weg banen langs rotsen en andere obstakels. Living Statue is eigenlijk niet echt een game te noemen, maar meer een danssimulator. Je kan hiermee dansjes opnemen met je avatar en die vervolgens naar je vrienden sturen.

De laatste titel is Obstacle Course. Deze game baseert zich op een zomerkamp en confronteert je wederom met hindernissen in verschillende parcours. Maandag en dinsdag zullen third-party ontwikkelaars meer games aankondigen die gebruik gaan maken van Project Natal.

0 reacties op "Vier Natal titels onthuld"