hotness 0
News

Vierde DLC van Painkiller: Hell & Damnation nu te downloaden

Gepost door

Op het verzoek van vele gamers hebben The Farm 51 en Nordic Games de vierde DLC voor Painkiller: Hell & Damnation, genaamd Full Metal Rocket, op Steam losgelaten.

Full Metal Rocket is een uitgebreide toevoeging aan het multiplayer aspect van de game. De DLC voegt nieuwe wapens, skins, maps en een survival mode toe. Reinhard Pollice, Business & Product Development Director bij Nordic Games had er het volgende over te zeggen: ''Bij de vorige DLC's van Painkiller: Hell & Damnation kregen we stapels feedback met het verzoek voor meer content. We willen onze spelers altijd een uitdaging bieden, dus met deze DLC hebben we ons gericht op de multiplayer voor een werkelijk helse ervaring.''

Metal Rocket is voor €3,99 te downloaden op Steam en biedt voor deze prijs het volgende:

  • Drie remakes van de klassieke Painkiller maps Blink, Mines en Meatless in HD en te gebruiken in de modi Survival, Deathmatch, Team Deathmatch en Capture The Flag
  • Een nieuwe survival mode met dedicated leaderboards.
  • De nieuwe maps genaamd Prison en Town
  • Twee nieuwe skins; SS Zombie en Leper
  • Twee nieuwe vijanden; Executioner en Beast
  • Mijnen

Behalve Metal Rocket is er ook een DLC bundel op Steam verschenen waarmee spelers in een klap alle DLC ( Mediaval Horror, The Clock Strikes Meat Night, Operation Zombie Bunker en Full Metal Rocket) binnen kunnen halen tegen een voordeelprijsje van €14.99.

Hoewel het niet bevestigd is, is de verwachting dat deze DLC ook op de console-versie van Painkiller: Hell & Damnation zal verschijnen, zij het op de disc of als losse content. Vanaf 31 mei zal Painkiller: Hell & Damnation de overstap van PC naar de Xbox 360 & PlayStation 3 maken.

0 reacties op "Vierde DLC van Painkiller: Hell & Damnation nu te downloaden"