Volg The Game Awards dit jaar in de Metaverse

Wie The Game Awards wil volgen, had jarenlang slechts twee keuzes: afreizen naar de show of het volgen middels een stream. Maar nu reizen een stuk lastiger is geworden, is er een andere keuze te maken: livestream of metaverse?

Deze metaverse wordt aangeboden via platform Core, waar spelers vanaf 10 december om twee uur 's nachts kunnen binnentreden in Axial Tilt. Deze interactieve wereld draait volledig om presentator Geoff Keighley en de evenementen waar zijn naam aan verbonden is.

In Axial Tilt kunnen spelers ervaren hoe het is om de show via de rode loper te betreden, deelnemen aan een afterparty met DJ, stemmen op genomineerden en prijzen winnen die gerelateerd zijn aan het Core-platform. Alle deelnemers krijgen bovendien een exclusieve Axial Tilt-profielfoto en kunnen mini-games spelen die voor, tijdens én na de show beschikbaar zijn in AT.

''Ik kijk altijd naar opwindende nieuwe manieren om The Game Awards naar een nieuw publiek te brengen,'' vertelt Geoff Keighley. ''De opkomst van nieuwe metaverse-platformen als Core en de verlengde virtuele ervaringen die ze bieden, bieden een geweldige kans om fans een nieuwe interactieve manier te geven om de show te beleven. En gezien het een show is over interactieve entertainment, voelde het als een perfecte match.''

Axial Tilt kan nu alvast worden gedownload via deze website.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner