hotness 18
Mike Ybarra
News

Voormalige Blizzard President neemt het op voor Phil Spencer na nieuws over sluitingen Bethesda

Hoe toondoof kun je zijn...

Gepost door

Toen bekend werd gemaakt dat Microsoft vier studio's die het heeft verkregen via de overname van Bethesda zal gaan sluiten, was de reactie hierop niet bepaald positief. Arkane Lyons Dinga Bakaba verborg niet bepaald zijn onvrede en ook gamers lieten zich horen op social media.

Een van de personen waar hun pijlen op gericht werden, is Xbox-hoofd Phil Spencer. Hij heeft keer op keer gouden bergen beloofd na de overnames van Bethesda en Activision-Blizzard, maar sindsdien hebben keer op keer koppen moeten rollen bij beide divisies. Eerlijk is eerlijk, de kans is groot dat ook Phil orders van hogere hand heeft gekregen en dus weinig keuze heeft gehad of zelfs niet rechtstreeks betrokken is geweest, maar dit verandert niets aan het feit dat hij degene is die als woordvoerder voor Xbox opdraaft en dus ook dit soort reacties zal moeten incasseren wanneer het slechter gaat.

Voormalig Blizzard President Mike Ybarra stond wat anders in deze wedstrijd. In een reeks berichten op X zegt hij dat dit ''Phil ook pijn doet'' en dat hij ''een goed mens is'' en verdedigt hij de CEO. Zoals je kon verwachten valt dit niet in goede aarde, met reacties die Ybarra erop wijzen dat de getroffen personeelsleden veel meer pijn ervaren en dat een CEO met zijn goed gevulde bankrekening best een paar boze berichtjes zal kunnen incasseren, waaronder content creator Alanah Pearce.

0 reacties op "Voormalige Blizzard President neemt het op voor Phil Spencer na nieuws over sluitingen Bethesda"