Voormalige Rockstar-medewerker noemt PC-versie Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
26/10/2018
Action adventure
ja
PlayStation 4, Xbox One

Hoewel Red Dead Redemption 2 door nagenoeg iedereen en diens moeder positief ontvangen is, is een klein deel van de gaming community allesbehalve blij met Rockstar. De PC-gamers weten immers ruim een half jaar na de release van de game nog altijd niet of de blockbuster ooit naar hun platform gaat komen, daar diens ontwikkelaar dat weigert te bevestigen of ontkennen. Maar er is nog hoop!

Nan Ma, een voormalige werknemer van Rockster Toronto die onder andere aan Red Dead Redemption 2 heeft gewerkt, heeft de PC-versie namelijk genoemd op zijn LinkedIn-profiel als zijnde een van de projecten waar hij aan bijgedragen heeft. Deze verwijziging is ondertussen verwijderd, maar op het internet is nu eenmaal nooit iets helemaal verdwenen.

Natuurlijk kan het hier om een onschuldige fout gaan; een typefout uit gewoonte of iets dergelijks. Maar in de praktijk is al vaker gebleken dat waar rook is, ook vuur is. En dus is hiermee de kans dat RDR2 naar PC komt weer net ietsjes groter geworden. Allicht dat de E3 eindelijk antwoorden brengt?

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner