hotness 0
News

Waan jezelf een onderdeel van de Hell's Angels in de aankomende update van GTA V

Gepost door

De nieuwste DLC van Grand Theft Auto V zal spelers de mogelijkheid geven om een motorclub te beginnen.

De nieuwste grote update, die voorlopig nog geen verschijningsdatum heeft, zal spelers toegang geven tot het opzetten van een motorclub. Maximaal acht spelers kunnen een clubje vormen om verschillende rollen in te vullen zoals "Prospect" of "Club President". Er zullen veel nieuwe competitieve en coöperatieve gamemodes komen, samen met een breed scala aan nieuwe motoren, vastgoed en zelfs een persoonlijke monteur om je eigen unieke motor samen te stellen.

 

Naast veel mogelijkheden om de ladder te beklimmen, promotie te maken en diverse functies te bekleden binnen je eigen motorclub kan je ook een eigen pand kopen om vanuit daar je (illegale) zaken te regelen. Er komen nieuwe wapens, stijlen, tatoeages en voorzieningen ter ondersteuning van veel nieuwe gamemodes die worden uitgebracht.

 

Terwijl de motorclub-eigenaren strijden om territorium, gaan de reguliere CEO- en VIP-zaken nog gewoon door. Hoewel er nog geen releasedate is gegeven, verzekert Rockstar ons wel dat deze nieuwe content, die op hoog niveau (met de nodige risico's) met behulp van veel voertuigen wordt uitgevoerd, binnenkort kan worden gedownload.

0 reacties op "Waan jezelf een onderdeel van de Hell's Angels in de aankomende update van GTA V"