hotness 0
News

Watch Dogs kampt met serieuze bug; onspeelbaar?

Gepost door

Watch Dogs werd vorige maand gelanceerd. De verkoopcijfers zijn sterk, de recensies verdeeld en de klanten verdrietig. Veel gamers klagen over bugs en over bepaalde achievements/trophies. Er lijkt echter een bug te zijn opgedoken, welke de game nagenoeg onspeelbaar maakt.

Veel gebruikers klagen over de achievement/trophy vereisten. Een enkele gamer startte zelfs een petitie om zo Ubisoft ervan te overtuigen een bepaalde trophu van een lagere moeilijkheid te voorzien. De trophy 'Social Lubricant' laat spelers een hoop mini-games spelen voor een achievement/trophy welke het behalen niet waard schijnt te zijn.

Veel gamers hebben echter andere problemen. Ubisofts officiƫle fora worden nu gebruikt om een ander probleem onder ogen te brengen. Er bestaat een bug in Watch Dogs dat de game ervan weerhoudt om meer dan 90% te laden. Sommigen krijgen hiermee te maken na een uur spelen, anderen na tien uur spelen.

Ubisoft heeft ervaring met het oplossen van bugs. Naast Watch Dogs kampte ook Assassin's Creed met een flink aantal bugs. Hopelijk lossen ze het snel op.

Wat GameQuarter van Watch Dogs vond? Check het hier!


 

0 reacties op "Watch Dogs kampt met serieuze bug; onspeelbaar?"