hotness 0
News

We gaan spoedig nieuwe games van Rockstar zien

Gepost door

Red Dead- en Grand Theft Auto-ontwikkelaar Rockstar werkt aan nieuwe games die spoedig aan de wereld zullen worden getoond. Dat laat Rockstars moederbedrijf, Take Two Interactive, weten in een rapportage over de bedrijfscijfers van het fiscale jaar 2015.

De projecten van Rockstar worden spijtig genoeg niet bij naam genoemd, noch worden enige andere details aangehaald, maar gezien de timing lijkt het waarschijnlijk dat de game(s) op de E3 aangekondigd zullen worden. Rockstar zal hier zelf geen conference geven, maar vermoedelijk op het podium te zien zijn bij die van Sony en / of Microsoft.

Voor wie nieuwsgierig is, de originele tekst in de rapportage is: "Rockstar Games is natuurlijk volop bezig met wat opwindende toekomstige projecten die spoedig onthuld zullen worden.''

Overigens lijkt het waarschijnlijk dat een van de games die in ontwikkeling is, de opvolger van Red Dead Redemption is. Fans van de game vragen al jaren om een vervolg en recent lekte er een kaart uit van wat de spelwereld van de game zou zijn. Tevens ligt een nieuwe IP volledig binnen de mogelijkheden, daar Take Two-president Karl Slatoff recent liet weten een nieuwe IP in ontwikkeling te hebben. Dit hoeft echter niet per definitie bij Rockstar te zijn, omdat Take Two ook 2K games bezit.

Als afsluiter hebben we dan nog wat somberder nieuws, want het lijkt er niet op dat we de nieuwe projecten van Rockstar spoedig zullen spelen. Het bedrijf heeft namelijk een voorspelling voor het fiscale jaar 2016, welke loopt tot 31 maart 2017, met investeerders besproken en hierin was geen sprake van enige Rockstar games.

0 reacties op "We gaan spoedig nieuwe games van Rockstar zien"