We krijgen eindelijk meer te zien van Outriders

Drie maanden geleden kregen we de opdracht om de mensheid achter ons te laten. In een trailer zagen we Gears of War-achtige taferelen, gemengd met bovennatuurlijke krachten. People Can Fly (Gears of War: Judgment) maakten toen bekend dat ze samenwerken met Square Enix External Studio’s (Sleeping Dogs en Just Cause) aan Outriders. Mocht je hongeren naar meer informatie over deze RPG-shooter, dan wordt je maag hopelijk snel gevuld.

Er is vandaag aangekondigd dat er een maandelijkse show volgt met meer nieuws en informatie over de RPG-Shooter onder de naam: Outriders Broadcast. De eerste aflevering is gelijk interessant te noemen, aangezien deze ruimte gaat bieden aan de gameplay, nieuwe gebieden, bruikbare krachten en de klassen waaruit de personages bestaan. Ook zal er dieper ingegaan worden op de staat van ontwikkeling waarin de game verkeert.

Volgens planning zal Outriders eind dit jaar verschijnen, maar met de huidige tijd is het nooit zeker hoe dit allemaal verloopt, iets wat men zelf ook beaamt: “Zoals iedereen weet, loopt alles momenteel een beetje anders in de wereld, en we passen ons allemaal zo goed mogelijk aan. We zetten de veiligheid van onze mensen voorop, alle 250+ leden van ons team werken vanuit huis en zijn gezond. We werken nog steeds hard aan de ontwikkeling van Outriders en blijven op schema voor een release tegen het einde van 2020,” zei Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “Nu de grootste game-evenementen niet doorgaan, hebben we naar nieuwe manieren gezocht om nieuws over Outriders met spelers te delen. We vinden het geweldig om vanaf nu elke maand nieuwe details over ons werk te onthullen tijdens Outriders Broadcasts.“
 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner